Kvinders bedste ven: Vintage Guldringe

Smykker testet af tiden, hører under kategorien vintage; de har haft et meget langt liv. Smykker fra 1920-1950 er stadig populære, og en stor del af markedet inspireres stadig af vintage smykker.

Mange har gjort det til deres arbejde, efter at have set hvilket potentiale vintage smykker har. Mange modetrends kommer og går, men vintage smykker er stadig kendte.

Vintage guldringe er de mest efterspurgte smykker. Alle ringene er håndlavet og designet helt unikt. De findes i spændende designs med sirlige udskæringer og filigran arbejder.

De findes mange forskellige ædelmetaller som guld, sølv, hvidguld og platin. Ædelstene som diamanter, safirer, topaser og en lang række andre blændende stene bruges til at øge ringens skønhed.

Ringe også med halvædelstene passer til enhver pengepung. Mange ringe findes også med perler, som ikke er så dyre.

kvinder guld ringe

Guldringe får dig til at skinne

Alle ved at kvinder elsker smykker, og vintage guldringe kunne ikke være bedre til at gøre sine elskede glade. Enhver kvinde der har en vintage ring vil helst sikkert vise den frem. Ringenes guddommelige skønhed kan friste enhver der får øje på dem.

Vintage sølv ringe er lige så smukke som ringe af et hvilket som helst andet metal. Metallets pris kommer ikke i betragtning under fremstillingen. Hver eneste er håndlavet og kompromis tolereres ikke.

Udskæringer der ligner blonder kan ses på hver eneste unikke ring, og gentages ikke, så der duplikeres ikke. Hver eneste ring har et unikt design. Man kan vælge mellem en masse forskellige vintage sølvringe. Nogle af de fineste ringe findes mellem sølvringene og det er ikke en overdrivelse. Nogle af de mest tidløse smykker findes i dette udvalg.

Det udsøgte filigran arbejde og de eksotiske udskæringer findes ikke kun på sølv- og guldringe. Vielsesringe der er ligeså smukke kan findes i det store udvalg af ringe. En ring, der er snoet som reb vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed.

 

Sammenflettet sølv -og guldring

En anden flot sølv- guldring er den der er lavet af to ringe, en i guld og en i sølv som holdes sammen med et reb-lignende arrangement fyldt ud med filigran. Det er umuligt at overse en sådan skønhed.

En vintage vielsesring vil kun gøre glæden ved en så glædelig begivenhed som et bryllup. En bruds stolthed over en vintagering er helt forståelig. Det er i hvert fald helt sikkert meget svært at vælge at vælge mellem et så stort udvalg.

De fleste af disse ringe er en del af families arvestykker og man bliver stolt over at få en sådan samling. Det er vigtigt at tjekke smykkernes ægthed, da der kan være inkluderet et par uægte smykker for at tjene lidt hurtige penge. Vintage guldringe til kvinder har overlevet alle tænkelige storme og holder stadig.

Vintagemoden har gjort dem til en rentabel forretning. Der findes mange utroligt smukke ringe i det store udvalg. Håndværkets omsorg kan ses i alle ringene uanset metallets pris og man kan helt sikkert finde en ring der passer, da der findes alle i alle prisklasser.

Hvis du er en stor fan af vintage, vil du helt sikkert kunne finde noget interessant i Vintabutikken. På Vintagebutikken.dk har de i hvert fald en lang række smykker der falder ind under den kategori.

Tilbage