Guldringe er et populært smykke

Guldringe og guldsmykker har siden tidernes morgen været populære, og det har de været over hele verden. Guldringe er og har altid været attraktive, og det er svært at sige, hvad det er der gør dem så elsket, men det er helt klart et unikt metal, der kun findes i begrænsede mængder.

Det lave udbud gør naturligvis også, at efterspørgslen stiger. I forhold til smykker af andre metaller, som kan findes  i nærmest ubegrænsede  mængder. Guldringe har historisk set været et populært smykke, og du kan her læse mere om, hvordan alle kvinder bør have dem i smykkeskrinet.

Historien om guldet og dets signalværdi

Guld har igennem historien været et ’universelt’ symbol på rigdom og magt. Vi ved, at man i det gamle Egypten handlede med guld som møntfod allerede for 3000 år siden. Materialet har derfor altid fascineret mennesket – og det samme gør sig gældende i dag. Udover at være et yderst sjælden stof, så har guld også  flere fysiske fordele.

Selvom guld tidligere har været brugt som valuta, er det primært smykker, man bruger det til den dag i dag. Der findes forskellige klasser og vægtenheden for guld er ’karat’. En karat er 0,20 gram. Des mere guld der er i et smykke, jo større karat vil det altså have.

Guldringe14 karat guldring

Et godt supplement til smykkeskrinet

Du har ikke fyldt smykkeskrinet op, hvis du ikke ejer mindst et sæt guldringe. Man ved aldrig, hvornår man får en indbydelse til en fornem fest eller et stort bryllup, og så er det naturligvis vigtigt, at man ser godt ud.

Guldringe kan altid skabe opmærksomhed omkring ens hænder og fingre, og det er det første, folk ligger mærke til, når man hilser med nogle. Det er dog vigtigt, at man vælger guldringe, som passer til en stil. Hvis man har en moderne stil, nytter det eksempelvis ikke noget, at man går med en gammel retro-ring.

Desuden falder værdien af guld heller ikke foreløbig, hvilket betyder, at det som sådant kan være en sikker investering. Hvis man køber en guldring, kan det faktisk vise sig, at den bliver meget mere værd i løbet af få år.

Man kan købe helt antikke fingerringe hos samlere og til auktioner. Det kan også være, at man er heldig at finde nogle få på loppemarkeder eller hos den lokale guldsmed. Ellers er der ofte mange, der arver guldringe fra en bedstemor eller oldemor.

Hvis man hellere vil have fat i nogle nye og mere moderne varianter, kan priserne være ret dyre. Hvis man dog vælger at tjekke online-forretningerne på nettet ud, kan man faktisk være så heldig, at man sparer mange procenter på ens nye indkøb, og det kan faktisk løbe op i mange tusinde kroner i sidste ende. Omvendt skal det ses som en god og langsigtet investering, da guld generelt stiger i værdi med tiden.