Top 10 smykkeshops online

Der er kommet rigtig mange smykkeshops på nettet og derfor kan det være svært at vide, hvem man skal benytte sig af. De færreste køber smykker hver uge, eller hver måned og derfor kan det være vanskeligt at navigere i markedet.

Guldringe-online.dk har derfor lavet en top 10 liste over vores bud, på de ti bedste smykkeshops online. Den er blevet lavet med udgangspunkt i en række kriterier; priser, udvalg, kvalitet og troværdighed. Vi mener det er de 4 vigtigste parametre for dig som kunde, så det tager vores top 10 liste udgangspunkt i:

 

Top 10 liste over smykkeshops på nettet

1. Chanti: Chanti er klassens duks og det er der specielt én god grund til. De har fjernet mellemleddet, så du kan spare op til 70 % som kunde. Det er en stor del som forbruger. Dertil kommer et enormt udvalg, god service og smykker i alle prisklasser. Du finder ikke en bedre dansk smykkeshop online. Dertil kommer at de forhandler mange af de mærker, du finder længere nede på listen.

2. Kranz & Ziegler: Kranz & Ziegler med Medina som frontfigur er stærke på en del områder. Deres webshop er meget overskuelig, deres troværdighed er høj på sider som Trustpilot og så har de smykker i de fleste prisklasser. En af de førende smykkeshops i Danmark og 2. pladsen er derfor helt fortjent.

3. Izabel Camille: Izabel Camille er én i række af nye dygtige smykkedesignere i Danmark, som har vundet frem de seneste 10 år. Hendes site er klassisk og nemt at navigere rundt i. Næsten alle produkternes priser er høje og det trækker lidt nedad.

4. Sif Jakobs: Den helt klassiske smykkeshop med hvid baggrund, visning af mange smykker og en simpel menu i venstre side. Du føler dig godt tilpas i deres shop, men udvalget er ikke det største og så mangler der info om support muligheder. Det trækker ned.

5. Georg Jensen: Georg Jensen er næsten selvskrevet på denne liste. Ikke fordi de er hverken størt eller bedst, når det kommer til smykker, men fordi de altid garanterer topkvalitet og en stor troværdighed. Det er hvad der har kendetegnet alle deres produkter i årtier og gjort dem til en international virksomhed, vi danskere kan være stolte af.

6. Julie Sandlau: Julie Sandlau er en af de dygtigste danske smykkedesignere, der ikke altid får den opmærksomhed hun fortjener. Det vælger vi at give hende med en flot 6. plads. Shoppen på Juliesandlau.com er overskuelig og brugervenlig, med et bredt udvalg af smykker i en lang række varianter og materialer. Prisspektret er desværre ikke stort nok til, at der er noget for enhver.

7. Dyrberg/Kern: Dyrberg Kern er en meget veletableret udbyder på markedet, som du trygt kan handle hos. Kvaliteten er i top og deres designs er moderne. Når de kun kommer ind på en 7. plads, skyldes det i høj grad at deres shop er på engelsk. Hvis du foretrækker at handle på dansksprogede sider, bør du købe deres produkter hos de mange danske forhandlere online.

8. JewlsCPH: De fleste kender efterhånden kvinden bag JewlsCPH, Mai Manneke, bl.a. fra programmet Kræsne Købere. Der er ingen tvivl om at smykkevirksomheden har god fart fremad, med deres yndefulde og meget stilrene smykkevarianter. Deres sortiment er rigtig godt, selvom det til tider er vanskelig at navigere rundt i deres webshop. Det tæller nedad.

9. Smartgirl: De fleste forbinder Smartguy og Smartgirl med tøj og sko, men nu er de begyndt at sælges smykker. Folkene bag ved om nogen hvordan man driver en professionel og god webshop. Det kommer til udtryk i deres "nye" smykkeshop. Det skal nævnes det mere er en kategori end en decideret smykkeshop og derfor kun en 9. plads.

10. Signe N Just: Signenjust.dk er en shop med mange særprægede og smukke smykker. De er blevet lavet af designeren selv, hvilket giver dem en særlig histori og præg. En fornuftig shop, uden at hverken udvalg eller pris kan give en højere placering.

 

Tilbage