Guldringe til mænd er den perfekte gave

Hvis det stod til de flest mænd, ville de kun købe en ring i hele deres liv; en vielsesring. Men kvinderne i deres liv kan finde mindst en anden begivenhed i livet at købe guldringe til. At købe guldringe til mænd, behøver ikke være en enestående begivenhed. 

Faktisk er en ny ring en passende gave til mange begivenheder, så som en særlig årsdag, fødselsdag eller julegave. Flotte guldringe til mænd præsenteres ofte som en særlig overraskelse når bryllupsløfterne fornys eller til den ekstra bryllupsrejse.

Herre ring guld

Guldsmede vil fortælle dig at guld i høj kvalitet, kan holde hele livet. Sandheden er at selv de bedste guldringe til mænd, vil bære tegn af at have været brugt, efter et stykke tid. 

Sammenlignet med metaller som platin og titanium er guld et blødere metal, som kan ændre form og slides ned med tiden. Når et par når til sølvbrylluppet, vil vielsesringen måske ikke have mistet sin glans, men den vil bære tydelige tegn af at have været gået med.

   Flotte herreringe giver et godt look

Søger du en fantastisk gave til manden i dit liv? Hvorfor ikke udskifte ringen med en helt nye herreringe i guld. En skinnende ny herrering i guld, kan gøre vidundere for en mands udseende og give ham et velklædt, professionelt udseende til jobbet.

Så hvad sker der i verdenen af guldherreringe? Afhængigt af hvornår du sidst købte herreringe har udbuddet måske ændret sig en smule. Her er nogle af de nyere stile og aspekter du kan holde udkig efter:

Guldringe til mænd

  • Flere typer guld - I lang tid var 14 karat det mest almindelige til mandens vielsesring, men i dag kan man også vælge 10 og 18 karat.

  • Comfort-fit - en af grundene til at mænd har svært ved at vænne sig til at gå med ring, er at den kan føles ukomfortabel efter et stykke tid. Ringe med comfort-fit designes med afrundet inderkant, hvilket betyder at mindre af ringen rører fingeren og den føles behagelig hele dagen.

  • Flere ring designs - udover den traditionelle buede ringskinne findes herreringe i dag også i børstede, sandblæste, tofarvede, vævede og indgraverede designs. En af disse vil muligvis matche din mands smag, men hvis ikke er der intet bedre end en traditionel blank vielsesring.

Find guldring til mænd på nettet

Når du er på udkig efter en guldring til mænd, så kig forskellige steder og vær sikker på at du får den bedste handel på den ring du vil have. Den bedste måde at gøre dette på er at handle i en netbutik, der specialiserer sig i herreringe.

Her kan du handle efter metal, stil og kollektioner for at finde perfekte guldringe til mænd, til den rigtige pris. Priserne vil typisk være lavest online, så det er det bedste sted, at finde en guldring. 

Ligegyldigt hvor mange nye metaller, der bliver introduceret er guld stadig et af de mest ædle metaller og betragtes som standarden, som alle andre fine smykkemetaller bliver sammenlignet med. Gulds tidløse kvalitet gør det til et evigt symbol på kærlighed og engagement, og den bedste type ring til en gave.

Tilbage