Guldringe til mænd

Som et af de ædleste kendte metaller er guld stadig standarden for finere smykkedesignere. Engang konkurrerede producenter af guldringe til mænd ikke med de mindre dyre metaller som de gør i dag. Men selv med alle de muligheder der findes i dag, foretrækker mange mænd stadig guldringens tidløse kvalitet til at symbolisere deres kærlighed og engagement.

Når det bliver tid til at købe vielsesringe vil du sikkert opdage at det at købe vielsesring til manden er blevet mere kompliceret. Du skal vælge graden og guldfarven, ringskinnetype, overfladefinish, udsmykning og mere. Med så mange forskellige valgmuligheder, hvilken er så den rigtige for dig?

Herre guldringe

Guide til valg af herreringe

Hvis du synes der er for mange beslutninger, der skal træffes når du skal købe herreringe, kan du følge disse enkle retningslinjer:

• Vælg først om det skal være alm. guld eller hvidguld. Det handler mest om personlig smag, da de fleste ringdesigns kan fås i både alm. guld og hvidguld. Men hvis du godt kan lide hvordan platin ser ud, men ikke har råd til platin, kan hvidguld være det næstbedste valg.

• Når du besluttet dig for guldfarven, er det vigtigt at bestemme dig for hvor meget du er villig til at betale. Herreringe i guld findes i 10, 14 og 18 karat guld, og det højeste tal er også det dyreste. 14 karat er det mest populære valg

• Beslut dig dernæst for hvilken stil du ønsker. Guldherreringe findes i alt lige fra de traditionelle buede designs til kunstfærdigt graverede designs. Beslut dig for et par designs du synes om, og indskrænk udvalget derudfra.

herreringe i guld guldringe til mænd guld herrering

• Vælg en tykkelse, eller ringskinne model, til din vielsesring. Mange designerguldringe til mænd laves med en Comfort-fit ringskinne, hvor kanterne på indersiden er afrundede, så ringen lettere sættes på fingeren. Den eneste ulempe ved Comfort-fit ringskinner er at ringens vægt øges, hvilket kan gøre ringen dyrere.

• Et andet vigtigt aspekt er ringskinnens bredde. Dette besluttes bedst ved at prøve ringe i forskellig bredde på. Mænd med store hænder vælger normalt ringe, der er mindst 7 mm i bredden, mens mænd med mindre hænder kan bære smallere ringe.

• Glem ikke at finde din ringstørrelse. Dette gøres nemt ved at vikle et stykke papir rundt om fingeren og sammenlign den med skemaer på smykkehjemmesider på nettet. Det vil hjælpe dig til at finde den rigtige størrelse får du køber.

For nogle mænd er det at vælge vielsesring så simpelt som at indsnævre mulighederne og vælge imellem et par enkle designs. For andre er det en mere kompliceret affære. Selvom udvalget af guldringe til mænd er stort, kan du med lidt nøje overvejelse sagtens finde den ring, der perfekt udtrykker din kærlighed.

Tilbage