Enkle rengøringstips til dine guldringe med topas

Mange foretrækker ædelstene fattet i guld nu til dags. Uanset om det er til halskæder, armbånd, øreringe eller ringe finder de fleste dem attraktive og iøjefaldende. Topas er faktisk en af mest foretrukne ædelstene blandt smykkeproducenter på grund af dens mange muligheder. Men for at holde din guldring med topas smuk, bør du lære at passe på den.

Topas guldring

Du kan læse mere om guldsmykker -og ringe på forsiden af guldringe-online.dk. Her kan du også blive klogere på de mange karater der benyttes på smykkemarkedet.

Det er vigtigt at du rengør dine ædelstenssmykker rigtigt for at forhindre ridser og skader i at opstå.

Vi ved hvor dyre disse ædelsten er, så for at hjælpe dig har vi samlet et par basale men vigtige rengøringstips, så du kan holde din guldring med topas i god kvalitet i meget lang tid.

Rengøringstips til ringe

Her er de rengøringstips du har brug for:

Tip nr. 1: Fyld en lille plastikskål med varmt vand. Hæld en lille smule mildt rengøringsmiddel, for eksempel opvaskemiddel, i vandet og bland det til sæbevand. Lad topas ringen ligge i vandet i 20 minutter.

Tip nr. 2: Du kan også bruge et rengøringsmiddel beregnet til smykker. De findes som regel i cremede eller flydende former. Brug en gammel

tandbørste med en lille smule af rengøringsmidlet på og børst forsigtigt ringene. Koncentrer dig om det sted, hvor skidtet har samlet sig, da ringe samler mere skidt end andre smykker.

Tip nr. 3: Uanset om du vælger at bruge sæbevand eller rengøringsmidler til smykker, er det vigtigt at vaske og rense dine smykker med koldt vand bagefter. Tør den forsigtigt af med en blød klud for at undgå at der kommer ridser på smykket.

Disse er faktisk bare nogle basale rengøringstips, der ikke blot holder dine ædelstensringe smukke, men også beskytter stenenes ydre mod ridser og skader. Men hvis du foretrækker professional hjælp, findes der masser renseservices til smykker på markedet i dag.

Du kan få mange flere gode råd til smykkerengøring her. Hjort Smykker har nemilg skrevet en artikel med mange gode tips og råd du bør tage med dig.

Guldringe

Tilbage