Grundreglerne om forskellige ringe til kvinder

Kvinder kan vælge i mellem mange stilfulde og klassiske smykker når de skal vælge accessories til deres tøj. Blandt disse smykker vil der også være smykker i guld. I kategorien guldringe til kvinder findes der flere forskellige designs, der bruges til at skabe forskellige ringe med forskellige former fatninger til ædelstene.

Du kan vælge mellem en enkel glat guldring eller en med en mat overfladebehandling. Ofte bliver ringene brugt til vielsesringe og findes i stilarter der matcher gommens ring, samt forskellige forlovelsesringe.

Guld ringe til kvinder

Mange fatninger inkorporerer ædelstene i designet. Den mest almindeligt brugte ædelsten er diamanten. Ringe til kvinder fås med blot en sten i en centreret fatning uden andre stene rundt om den, eller den kan fremhæves med flere mindre sten placeret rundt om centerstenen.

Disse fremhævende sten kan være mindre diamanter eller de kan være andre typer ædelstene, som for eksempel safirer eller rubiner. Mængden af guld brugt til disse ringe kan også variere. Mængden af guld brugt vises i ringen vægt i karat.

 

Ringe og karat

De fleste ringe sælges i 14,18 eller 24 karat guld. Der er også en forskel mellem solide guldringe og guldbelagte ringe. De guldbelagte ringe har blot et lag af guld over et andet metal. Metallet under guldbelægningen er som regel et billigere metal, da dette gør ringen billigere. Denne proces bruges

til de fleste typer billigere smykker, også nogle af de nye titanium guldringe. Titaniumringe til kvinder kan fås i sølv, guld eller sort, og laves af og til af et solidt metal eller af metaller med en belægning udover.

Guldringe til kvinder Hvis du ønsker en unik og interessant guldring, bør du tage et kig på nogle af titanium stilarterne.

Designs der inkluderer ædelstene vil ofte have stenen placeret i en fatning der holder stenen i spænd, således at det ser ud som stenen svæver mellem to dele af ringskinnen. Måske er du på udkig efter noget i et mere elegant design.

Dette kan findes i såkaldte cocktail ringe, som har klynger af sten placeret som et centralt fokuspunkt. Men hvad end din personlige smag i smykker er, kan du finde mange typer ringe i guld, der vil tilfredsstille din stil.

Tilbage