En god guide til at vælge guldring

Guldringe er elegante til enhver hånd. De er smykke og forøger håndens skønhed og form. Derfor er guldringe nogle af de mest populære køb blandt folk.

Du kan finde et stort udvalg af guldringe på markedet. De mest efterspurgte ringe er forlovelsesringe og vielsesringe. Forlovelsesringe har som regel ædelstene. De kan have en stor sten i midten eller en kunstfærdig fatning, der ser fantastisk ud.

På den anden side var vielsesringe i sin tid blot blanke og enkle guldringe. De så ærefulde ud og viste bærerens loyalitet og trofasthed. Men nu til dags findes der et stort udvalg af dejlige designs, der gør den kedelige ring til en ring af glæde.

Der er de enkle guldringe, i alm. og hvidguld, med attraktive kanter og designs. Så er der de tofarvede guldringe, hvor alm. og hvidguld blandes og skaber iøjefaldende designs. Selvfølgelig er den enkle guldring stadig meget populær, og mange vælger ringe i alm. eller hvidguld.En guldring er alsidig

En rigtig god grund til at vælge en klassisk guldring er at de går godt sammen med alle smykker og enhver tøjstil. Det betyder at en guldring, er et utrolig alsidigt smykke. Nogle par vælger endda enkle ringe og får deres navne graveret i dem. Hvis

designer blå guld bryllup ringe

kvinden allerede bærer en forlovelsesring, vil hun nok foretrække en vielsesring, der komplimenterer forlovelsesringen. Heldigvis er der rigelige muligheder til enhver personlighed og stil.

Nu til dags bærer flere og flere mænd guldringe. En guldring til mænd er en smule anderledes end den typiske damering. For det første er herreringe bredere og mere solide i designet sammenlignet med det finere og tyndere udvalg, der dominerer i designet til kvinder.

Herreringe er som regel meget enkle, hvorimod dameringe er kunstfærdige og stilistiske. Kvinder elsker attraktive sten, mens mænd går efter rent guld eller fødselssten som diamanter, smaragd, safir og topas.

Funky guldringe er populære

Nu til dags kan mange godt lide funky guldringe. Nogle af de populære ringe er ringe med dyr, for eksempel søde dekorerede elefanter eller delfiner. Disse ringe er udsmykket med sten og kan endda fås i en mangfoldighed af farver som gul, hvid og brændt orange. 

En anden favorit mellem kvinder af alle aldre og præferencer er guldringe med sten. Nogle kvinder foretrækker en enkelt stor sten i midten, og andre vil hellere have flere sten sat i et smukt mønster. Når de kombineres med matchende øreringe eller vedhæng fanger disse ringe virkelig blikket og gør andre grønne af misundelse.

De fleste guldringe fås i 18 eller 14 karat guld. Disse er holdbare fordi de indeholder nok alloy til at sikre at ringen kan modstå tryk og hårde omgivelser. 14 karat er bedst til varianter med ædelsten. Da ringe i 14 karat guld er rimeligt billige er det muligt at købe forskellige varianter af ringe, som så kan bruges sammen, som det passer bæreren.

Du kan læse mere om fynky ringe på Altfordamerne.dk her, hvor de giver dig en række gode eksempler. Det kan give dig et indtryk af hvor anderledes de er.

Tilbage